Nextory äänikirjat ja e-kirjat -50%

Nextory antoi meidän lukijoille kovan tarjouksen. Nyt palvelun saa puoleen hintaan ensimmäiset 3kk. Tarjouksen saat vain tämän linkin kautta. Tarjous on voimassa 3.12.2019 asti.

Tuhansia kirjoja kuukausimaksulla

Nextorylla on tuhansia kirjoja, joista pääset nauttimaan yhdellä kuukausimaksulla. Kuuntele tai lue niin paljon kuin haluat.

Hopea 13,99€/kk (uutuudet tulevat 6kk viiveellä)
Kulta 16,99€/kk (uutuudet heti saatavilla)
Perhe 19,99€/kk (2-4 käyttäjää)

Nyt saat näistä hinnoista 50% alennuksen ensimmäisen 3kk ajaksi. Tilauksen voit perua koska tahansa.

Paljon suomenkielisiä kirjoja

Valikoimassa on todella paljon suomenkielisiä kirjoja. Uutuudet ilmestyvät nopeasti suomeksi. Palvelusta löytyy esimerkiksi alla olevat suosikit.

  • Ilkka Remes, Perikato
  • Jo Nesbø, Veitsi
  • Neropatin päiväkirja, Remppaa pukka
  • Kari Hotakainen, Tuntematon Kimi Räikkönen
  • Jari Tervo, Loiri
  • Heather Morris, Auschwitzi tatuoija
  • Yuval Noah Harari, Sapiens Ihmisen lyhyt historia

Kuuntele kirjoja missä ja milloin tahansa

Onko sinullakin ongelmana ettet ehdi lukemaan niin paljon kuin haluaisit. Radiossa soi päivästä toiseen samat kappaleet, autoillessa onkin hyvää aikaa kuunnella radion sijasta äänikirjoja. Äänikirjoja on hyvä kuunnella myös kuntopyörää polkiessa. Äänikirjoja on hyvä kuunnella myös ennen nukkumaan menoa, näin vältät unenlaatuun vaikuttavaa sinistä valoa.

Toisinaan kirjoja on myös mukava lukea

Nextory tarjoaa äänikirjojen lisäksi e-kirjoja. Joskus onkin mukava lukea kirjoja ja laittaa muistiin parhaita paloja. Voitkin valita vapaasti luetko vai kuunteletko kirjoja, molemmat vaihtoehdot ovat käytössä yhdellä maksulla. Nextorya voit käyttää nettisivun kautta tai puhelimen sovelluksella.

Tästä pääset hyödyntämään tarjouksen.

Close Menu