AliExpress Cyber Monday

Kiinalainen verkkokauppa AliExpress tunnetaan parhaiten 11.11. kampanjasta. Tämän maailman suurimman kampanjan lisäksi AliExpress kampanjoi myös Black Fridayna ja Cyber Mondayna. 29.11.2019 alkoi tarjoukset, jotka ovat voimassa 3.12. asti. Tarjouksessa on kaikkea maan ja taivaan väliltä. AliExpressissä hinnat ovat halpoja, vaikka ei olisi kampanjaa käynnissä, nyt hinnat ovatkin naurettavan edullisia.

Alla esimerkkejä parhaista tarjouksista

Xiaomi-tuotteet löydät brändin virallisesta kaupasta. Brändi on parhaiten tunnettu puhelimistaan, mutta tekee kaikkea sähköpotkulaudoista viinipullon avaajiin.

Anker tunnetaan parhaiten kaiuttimista ja kuulokkeista.

ILIFE-robotti-imurit ovat laadukkaita ja edullisia. Imureiden hinnat ovat 100-200 €.

Eachine-dronet ovat edullisista droneista laadukkaimpia.

YI-kamerat eivät ole aivan halvimpia, mutta ovat laadukkaimmasta päästä

AliExpressistä tilaaminen on turvallista

Usein kysytään uskaltaako AliExpressistä tilata. Vastaus tähän on kyllä. En lähtisi tilaamaan AliExpressistä yli 1 000 € maksavaa uutta iPhonea, mutta tilaan mielelläni esim. kiinalaisen Xioamin -puhelimia. Suosittelen tilaamaan tuotteita myyjiltä, joilla on hyvät arvostelut. Pääosin AliExpress ei edes ehdota sinulle muiden kuin luotettavien kauppiaiden tuotteita. Omalle kohdalleni ei ole lukemattomista tilauksista huolimatta osunut ongelmia. Tilaukset voit maksaa täysin turvallisesti, voit käyttää esim. luottokorttia tai kotimaisista verkkokaupoista tuttua Klarnaa.

Toimitusaika 2-4 viikkoa

Usein AliExpressistä tilatessa toimituskulut ovat ilmaiset tai lähes ilmaiset esim. alle euron. Toimitusaika on kuitenkin pääosin hieman pidempi. Yleensä tuotteet saapuvat sinulle 2-4 viikon kuluttua. AliExpress pitää sinut ajantasalla toimituksesta, saat viestin kun kauppa on lähettänyt tilaamasi tuotteen ja sen jälkeen näet seurannasta, missä tilauksesi on menossa. Odota siis rauhassa, tilauksesi tulee lopulta perille.

Close Menu