Cyber Monday on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista. Vuonna 2019 kaikki suurimmat verkkokaupat tulevat tekemään omat Cyber Monday kampanjansa. Cyber Monday on kiitospäivän jälkeinen maanantai. Vuonna 2019 kiitospäivä on normaalia myöhemmin. Cyber Monday on vuonna 2019 vasta maanantaina 2.12.. Ehdit vielä hyvin ostamaan joululahjat verkkokaupoista ja saamaan ne jouluksi kuusen alle. Jouluun on vielä niin hyvin aikaa, että Postikin ehtii toimittamaan tilauksesi perille. Seuraa sivustoamme ja löydät kaikki parhaat tarjoukset.

Cyber Monday on Black Weekin jälkeinen maanantai

Mikäli et saanut ostettua haluamaasi tuotetta alennuksella Black Weekin aikana, niin ei hätää Cyber Monday on heti Black Weekin jälkeen maanantaina. Maanantaina on vielä mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Osa kaupoista pidentää Black Weekin alennuksia maanantaille ja saat tuotteet vielä samalla hinnalla. Toisissa verkkokaupoissa tulee alennukseen kokonaan uusia tuotteita.

Amazonilla Cyber Monday on Black Fridayta suurempi

Amazonilla Cyber Monday on myynniltään Black Fridayta suurempi. Amazon on usein mainostanut Cyber Monday Week -kampanjaa, johon on kuulunut myös Black Week ja Black Friday. Amazonin tarjoukset pääset hyödytämään parhaiten Saksan Amazonista. Saksasta yli 39 € tilaukset toimitetaan Suomeen ilman postikuluja, eikä EU-alueella tehdyistä ostoksista tarvitse maksaa tullimaksuja.

Close Menu